Opdrachten

Naast het maken van mijn eigen werk maak ik ook sieraden in opdracht. Neem gerust contact met mij op om het bespreken wat de mogelijkheden zijn. Hieronder een aantal in opdracht gemaakte sieraden.

"Wat zijn wij blij met de trouwringen die Ernst voor ons gemaakt heeft! Zijn stijl spreekt ons aan en hij heeft vele opties en denkt goed mee in wat bij ons past. Ook is het leuk te zien hoe hij ze heeft gemaakt en te weten dat ze speciaal voor ons gemaakt en uniek zijn. We zijn er enorm blij mee!"

"Ernst VanBrand heeft een zeer bijzondere en persoonlijke ring voor mij gemaakt van erfgoud. Hij is een zeer kundige kunstenaar /goudsmid en luistert goed naar je wensen en vertaald hij naar een uniek ontwerp. Hij gaf mij gelijk vertrouwen en voelde mij zeer op mijn gemak, het hele proces van intake en ideeën en wensen delen tot diverse ontwerpen en als resultaat een prachtige persoonlijke en unieke ring. Hij heeft gezorgd dat er een nieuw erfstuk gemaakt is die nog jaren doorgegeven zal worden. Kortom, een echte aanrader!!"

"Ik richtte me tot de heer Brand met het verzoek een ring te maken met een stukje titanium uit mijn armband. Andere edelsmeden verklaarden dit als onmogelijk uit te voeren omdat titanium zich niet laat solderen. De heer Brand echter ontwierp een prachtige ring door het titanium stukje in te leggen in witgoud. Hij voerde zijn ontwerp uit voor een bedrag veel lager dan in zijn offerte vermeld."

"Toen wij in 2014 gingen trouwen, waren we op zoek naar 'mooie' zwarte ringen.  Niet zo makkelijk te vinden, bleek. Na veel zoeken, vonden we op internet VanBrand.  We maakten een afspraak en reden van België richting Nederland.  Het klikte meteen en dat was dat... Onze ringen werden besteld en tot op heden zijn we nog steeds zeer tevreden met onze mooie, toch wel speciale en unieke op maat gemaakte ringen.  Echt een aanrader!!!"

"Bij Ernst heb je weinig woorden nodig je maakt een "schets" en hij werkt het verder uit. Binnen een dag had hij zijn eigen schets klaar en was precies zoals ik het bedoelde (ben niet goed in tekenen) Ik draag nog elke dag met liefde mijn eigen ontworpen as-armband die Ernst voor me heeft gemaakt.. Hij is vriendelijk en neemt de tijd voor je... Als ik weer wat nodig heb ga ik zeer zeker weer bij hem langs. Nogmaals bedankt Ernst.."

 "We zijn super blij met de vriendschapsringen die voor ons ontworpen en vervaardigd werden!
Er werd ook écht rekening gehouden met onze wensen en ideeën.
Kortom, héél fijn dat we jou via het internet gevonden hebben!" 

"Samen met Ernst een heel mooi halssnoertje ontworpen voor mijn 3 dochters. Pracht gemaakt en lekker vlot geleverd mijn dames waren er erg blij mee. Ernst bedankt!"

"Top goudsmid. Heel vakkundig, heel klant vriendelijk en houdt je tussentijds goed op de hoogte. Ik ben heel blij met mijn opgeknapte ring Ernst! Dank!"

"Hele mooie sieraden van top kwaliteit. Ik ben erg blij met m'n mooie ring gemaakt van titanium en zilver. Een aanrader voor iedereen die een uniek sieraad zoekt."

"Mijn collier heeft Ernst ontworpen aan de hand van voorbeelden en vormen die ik had verzameld. Daarbij heb ik ook bijpassende oorbellen van dezelfde steen. Ik ben super blij met het resultaat!"

"VanBrand maakt prachtige sieraden en is een betrouwbare vakman. Hij weet waar hij mee bezig is en denkt creatief mee! Aanrader!"

"Goede service en staat voor alles open. Gerecyclede oude sieraden om een ​​nieuwe mooie ring te maken. Goede communicatie vanaf het eerste idee, via het ontwerpproces tot het eindresultaat."

"Ernst is een vakman eerste klas, hij had aan een half woord genoeg. Hij heeft de armband voor me vrouw ontworpen en gemaakt, en het is een uniek stuk met een prachtige sluiting, meteoriet en Sterling zilver. Super bedankt ernst voor jou kundigheid."

"Ernst VanBrand heeft de 2 trouwringen van mijn ouders, die al aan elkaar zaten met drie diamantjes, voor mij vermaakt met zirkonium. Na een aantal keer overleg hoe ik het wilde hebben en met de kundigheid van Ernst is het een prachtige ring geworden. De diamantjes zijn er ook mooi in verwerkt en de verlovingsdatum van mijn ouders was ook nog zichtbaar aan de binnenzijde. Heel bijzonder. Ik ben er erg blij mee, dank je wel Ernst."