vanbrand lisse bollenstreek juwelier edelsmederij goudsmid sieraad edelsteen mokume meteoriet titanium zirkonium goud zilver

Contact

Heb je iets moois gezien en wil je er meer over weten? 
Wil je iets laten maken, vermaken of repareren?
Stuur me gerust een mailtje, bellen mag natuurlijk ook!

Tip: misschien staat je vraag tussen de FAQ: 

Contact

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Adresgegevens

VanBrand
Lisse

Nederland

Contact

+31(0)630018863
info@vanbrand.nl

Openingstijden

Op afspraak.

Reviews

"VanBrand maakt prachtige sieraden en is een betrouwbare vakman. Hij weet waar hij mee bezig is en denkt creatief mee! Aanrader!"

"Goede service en staat voor alles open. Gerecyclede oude sieraden om een ​​nieuwe mooie ring te maken. Goede communicatie vanaf het eerste idee, via het ontwerpproces tot het eindresultaat."

"Ernst is een vakman eerste klas, hij had aan een half woord genoeg. Hij heeft de armband voor me vrouw ontworpen en gemaakt, en het is een uniek stuk met een prachtige sluiting, meteoriet en Sterling zilver. Super bedankt ernst voor jou kundigheid."

"Ernst VanBrand heeft de 2 trouwringen van mijn ouders, die al aan elkaar zaten met drie diamantjes, voor mij vermaakt met zirkonium. Na een aantal keer overleg hoe ik het wilde hebben en met de kundigheid van Ernst is het een prachtige ring geworden. De diamantjes zijn er ook mooi in verwerkt en de verlovingsdatum van mijn ouders was ook nog zichtbaar aan de binnenzijde. Heel bijzonder. Ik ben er erg blij mee, dank je wel Ernst."